søndag den 27. januar 2008

Ud på landet

... skulle vi i dag. Turen gik til sommerhuset for at se om alt stod vel til.

På turen derop havde vejrguderne gang i al deres kunnen. Det stormede, regnede og haglede. Kvæget på markerne stod med snuden inde i busk og hegn med halen mellem benene. Hestene stod i deres folde med regndækken på.

Netop som vi nåede frem til landstedet fortrak skyerne og denne vidunderlige lyseblå himmel dukkede op over vores lærketræ. Det var fantastisk.

Havekig

Endnu engang måtte jeg konstatere, at erantis ikke har lyst til at formere sig på vores grund. Jeg håber hvert år, at haven vil bugne med de små solstråler. Men nej.

Derimod har vi mange vintergækker. Rigtig mange. Et par klumper blev hjembragt fra Mors for 15 år siden og trives fint herovre.

Havekig

De japanske lygter er så dekorative med deres kniplinger. De formerer sig med samme hast som skvalderkål. Alligevel nænner jeg ikke at fjerne dem i løbet af sommeren. De er altid så friske saftiggrønne at se på.

Havekig

Havekig

Alle de andre forårsblomster er godt på vej op gennem efterårsløvet og nedfaldne smågrene. Nu varer det heldigvis ikke så længe, før vi igen begynder at bebo sommerhuset i ledige weekender. Der er tusind ting at gøre i haven.

Havekig